Nieuwtjes

Casper is al zeer actief geweest!  Keuken helpen uitkuisen, tractor gewassen, fietstochtje, gezelschapsspel, speeltuin helpen maken, is hij zeer fier op (is nog niet klaar 😉)

Ook hadden ze leuk nieuws te melden want er was alweer een geitje geboren, dat brengt het totaal op 19 geiten! Zo schattig!!!

Bij Louis organiseren ze de opvang voor de kindjes samen met Noor en Lotte (dochters van de tante van Louis), omdat ze allemaal nog aan het werk zijn, om elkaar de gelegenheid te geven om toch nog professioneel wat bezig te zijn.

Ze zijn met de vier kinderen op berenjacht geweest en de kinderen hebben 67 beren geteld 🙂 Ze gaan ook regelmatig eens wandelen of fietsen. Terwijl de grotere meisjes voor school werken, speelt Louis. De laatste dagen houdt hij zich ook graag bezig met enkele oefenboekjes die ze hebben aangeschaft, vooral de cijfers gaan heel goed: de 1 en 3 kan hij schrijven, de andere cijfers tot 10 kan hij al redelijk goed herkennen. Hij knutselt, kleurt, knipt en plakt 🙂 En natuurlijk halen ze ook soms eens de iPad boven of wordt er naar Netflix gekeken.

In de eerste week was Yara een beetje ziek. maar nu is alles in orde. Ze hebben tijd doorgebracht met spelen in de tuin. wandelen, fietsen, spelen op de tablet en puzzels maken.

Ook Jaden laat weten dat alles nog in orde is. Jaden houdt zich vooral bezig door met zijn zusje te spelen, op de tablet spelletjes te spelen en televisie te kijken.

Plaats een reactie